Home

Webshop

Winkelmand

Contact

Stoer, kleurrijk, feestelijk – en uiteraard alleen voor buiten. We versieren elke fakkel (als u dat wilt naar eigen wens) en dat alleen al maakt iedere zomerse tuinfakkel vrolijk en uniek.

Fakkels

Stoer, kleurrijk, feestelijk – en uiteraard alleen voor buiten. We versieren elke fakkel (als u dat wilt naar eigen wens) en dat alleen al maakt iedere zomerse tuinfakkel vrolijk en uniek.

7,95 14,00 

Stoer, kleurrijk, feestelijk - en uiteraard alleen voor buiten. We versieren elke fakkel (als u dat wilt naar eigen wens) en dat alleen al maakt iedere zomerse tuinfakkel vrolijk en uniek.

De fakkels hebben een afmeting van …. (klein) en van … (groot).

Een puntje van aandacht voor uw tuin: zorg dat de fakkels vrijstaan en plaats ze ergens waar opruimen gemakkelijk is, bijvoorbeeld in de aarde of in het zand. Tuinfakkels kunnen gaan lekken, want producten van koolzaadwas hebben een lager smeltpunt dan paraffinekaarsen of stearinekaarsen.

Prijzen inclusief 21% btw. De levertijd is 1 - 4 werkdagen en bij besteding boven € 100 (combineren van artikelen is mogelijk) verpakken en verzenden wij binnen Nederland GRATIS!

Aanrader: eerder afhalen dan verzenden. Versturen kan zeker wel. We pakken de fakkels altijd met de grootste zorg en aandacht in. Het blijft echter een lange en fragiele constructie. Vanaf het moment van verzending is het risico op breuk of beschadiging voor de koper. We raden u dus aan om de prachtige fakkels af te halen. Kom langs (en waai ook uit aan het Waddenstrand) - de koffie staat klaar.

 

Kaarsen van koolzaadwas: voordelen en eigenschappen

Cradle-to-cradle, vegan. Waddenvlam werkt met groene grondstoffen. Kaarsen van koolzaadwas zijn duurzaam, ze hebben bijna geen ecologische voetafdruk en zijn 100% plantaardig, recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Ze zijn geurloos (ook tijdens het branden) en - een heel groot pluspunt - kaarsen van koolzaadwas branden veel en veel langer dan reguliere kaarsen.

Kaarsen van koolzaadwas hebben een lager smeltpunt dan kaarsen van paraffine of stearine, daardoor kunnen ze soms gaan lekken. Bescherm de ondergrond met een ruime onderzetter.

Mocht er onverhoopt iets misgaan: kaarsvet van koolzaadwaskaarsen lost op in warm water en kaarsvlekken zijn simpel uit te wassen.

Zusätzliche Informationen

Grootte

Groot

Aantal

Per stuk, Per 2 stuks

Kleur

Roodrozegeel, blauwgroenpaars, chocoladebruinterra

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Fakkels“

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Seite ist durch reCAPTCHA und Google geschütztDatenschutz-Bestimmungen UndNutzungsbedingungen anwenden.